Archives

Waarom moet ik me registreren?

Om een profiel te krijgen moet je je eerst registeren.

Als je een profiel hebt kun je:

  • Inloggen op de website
  • zelf een nieuwe tour toevoegen
  • Reakties plaatsen bij de beschreven touren

Hoe kan ik een tocht toevoegen

Je moet eerst inloggen via de knop aanmleden. Om te knnen inloggen moet je jezelf registreren. Vervolgens wordt er een knop zichtbaar, ‘Voeg nieuwe tour toe’. Als je hierop klikt kan je een tour invoeren. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en maak er een interessante, informatieve of inspirerende beschrijving van. Heb je foto’s of video van je tour? Voeg deze of een link naar je fotoalbums op bijvoorbeeld Facebook of Google+ dan toe om het geheel compleet te maken.

Hoeveel foto’s en/of video’s kan ik plaatsen bij een artikel?

In principe zijn de hoeveelheid fotos en video eindeloos….
Maar mocht je grote aantallen foto’s willen uploaden of deze al hebben geupload op een andere lokatie, dan is het handiger om de link naar bijvoorbeeld Google+, Facebook of Flickr in de daarvoor bestemde velden.

Hoe verwijder ik mijn account weer?

Indien je je account wilt verwijderen dan volstaat een mailtje naar info@tourenboek,nl en wij zullen dan zorg dragen voor de verwijdering van je account en een bevestigings mail sturen als het voltooid is.

Hoe plaats ik een reactie bij een tour?

Hiervoor moet je ingelogd zijn.

Onderaan het artikel kan je een reactie plaatsen:

  • Vul de captcha beveiliging in. Dit is een simpele rekensom.
  • Schrijf je reactie
  • Druk op de knop ‘reactie plaatsen’

Je bent helemaal vrij in de inhoud van je reactie. Je kan uiteraard iemand een compliment geven, een inhoudelijke reaktie plaatsen of extra  tips geven. Ook mag je kritisch zijn. Wel gaan wij er van uit dat de gebruikers van deze site op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Mocht dit niet het geval zijn en levert de inhoud van een reactie totaal geen inhoudelijke bijdrage aan de beschreven tour, dan behouden wij ons het recht voor deze reacties te verwijderen.