Over ons

Wellicht ken je het wel. Je hebt een schitterende tocht gelopen of een geweldige beklimming gemaakt. Je wilt graag je verhaal vertellen en je ervaring delen met anderen bergsportliefhebbers. Maar verder dan aan de bar in de klimhal komt het verhaal vaak niet.

Wellicht herken je dit ook. Je hebt een mooie tour op het oog, of een uitdagende klimtocht in gedachten. In de bekend topo’s en gidsjes krijg je over het algemeen de droge, zakelijke informatie. Maar eigenlijk zou je graag eens iemand willen spreken die je voor gegaan is. Hoe heeft hij of zij de tocht ervaren, wat waren de omstandigheden en zijn er nog tips.

Deze twee zaken dachten wij te kunnen bundelen in deze website. Een plek waar je je verhaal kwijt kan, je bergsportervaringen kan delen met elkaar en je jezelf kan laten informeren of inspireren.

wimthijsWij zijn Wim Peters en Thijs Bossenbroek. Onze drijfveer is de passie voor bergen en bergsport. Met onze eigen bergsportervaring en ervaring in webdesign hopen wij dat deze website een enorme database gaat worden aan bergsportervaringen. Eén groot tourenboek!

Deze site is nog volop in ontwikkeling en we horen dan ook graag jullie opmerkingen/kritiek die kunnen leiden tot verbetering van de site.
Mis je bijvoorbeeld velden bij het invoeren van een tour of mis je zoekmogelijkheden of andere zaken, geef het dan aan ons door en in nieuwe versies van de site zullen we deze opmerkingen dan waar nodig door geven.
Je kan contact met ons opnemen via ons formulier of via onze sociale media.

Op vele touren!

P1050942

 

 

Leave a Reply